Ga direct naar de inhoud.

Laatste nieuws

Gratis Carwash Westland kortingsvoucher bij Jumbo Koornneef Naaldwijk, Kwintsheul en Wateringen.

Van maandag 4 t/m 17 oktober ontvangt u bij besteding van minimaal €25,00 aan boodschappen bij Jumbo Koornneef Naaldwijk, Kwintsheul of Wateringen, een Carwash Westland kortingsvoucher ter waarde van €7,00. Deze voucher is geldig t/m 31 oktober 2021 bij Carwash Westland te Naaldwijk, bij wasprogramma 1.

Lees meer »

Carwash Westland renoveert de 8 doe-het-zelf wasboxen

Carwash Westland start maandag 20 september met het renoveren van de 8 doe-het-zelf wasboxen. Deze zullen ca. 1,5 week gesloten zijn.

Lees verder voor de aangepaste openingstijden.

Lees meer »

COVID-19 maatregelen bij Carwash Westland

Carwash Westland zal omtrent alle omstandigheden van het COVID-19 virus, voorlopig geopend mogen blijven volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en de BOVAG brancheorganisatie.

Echter hebben wij diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Lees meer »

Carwash Westland en Domino’s trakteren!

In februari kunt u voordelig uw auto wassen en heerlijke pizza's eten!

Carwash Westland en Domino’s Pizza (Naaldwijk en ’s-Gravenzande) hebben een smakelijke en leuke actie voor hun klanten!

Wast u uw auto bij Carwash Westland en kiest u voor wasprogramma 1 dan krijgt u een voucher waarmee u een tweede pizza naar keuze, helemaal gratis ontvangt!!

 

Lees meer »

Vacature: carwash medewerkers

Wij zoeken nieuwe collega’s! Ben jij een schoolverlater of heb je veel vrije tijd naast je school? Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen die het visitekaartje van Carwash Westland willen zijn.

Lees meer »

Doe boodschappen bij Jumbo Koornneef en ontvang €7,00 korting!

Van maandag 31 augustus t/m zondag 13 september ontvangt u bij iedere besteding van €25,00 aan boodschappen bij Jumbo Koornneef Naaldwijk, Kwintsheul of Wateringen, een Carwash Westland kortingsvoucher ter waarde van €7,00.
Deze voucher is geldig t/m 31 oktober 2020 bij Carwash Westland te Naaldwijk, bij wasprogramma 1. De vouchers worden uitgegeven van maandag 31 augustus tot en met zondag 13 september 2020.

Lees meer »

20% korting op een 3-gangen keuzemenu bij wasprogramma 1

Is uw auto toe aan een wasbeurt of heeft u zin in een gezellig avondje uit?

De gehele maand februari ontvangt u bij elke wasbeurt een kortingsvoucher van Restaurant Wollebrand. Met deze voucher krijgt u maar liefst 20% korting op een 3-gangen keuzemenu!

Bezoekt u vanaf 1 februari restaurant Wollebrand? Dan ontvangt u een Carwash Westland kortingsvoucher. Deze voucher geeft u 6 euro korting op wasprogramma 1.

Lees meer »

Aangepaste openingstijden 2021

Tijdens bepaalde feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

Bekijk hier welke feestdagen aangepaste openingstijden hebben.

Lees meer »

De "Bal Smit" actie heeft een enorm bedrag opgeleverd voor het goede doel!

Carwash Westland steunde het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie door 1.500 kerstballen van “Bal Smit” te kopen.
 
De opbrengst á € 5625,- werd volledig gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum. Om nog eens extra geld op te halen voor de zieke kinderen heeft Carwash Westland deze kerstballen verkocht aan onze klanten.

Lees meer »

BOVAG WinterWasWeken

Was bij Carwash Westland en win een auto naar keuze!

Iedereen die in januari z’n auto wast bij Carwash Westland ontvangt in het kader van de BOVAG WinterWasWeken bij elk bezoek een kanskaart. Met elke kanskaart maakt elke klant kans op een stedentrip, een verblijf bij Center Parcs of de hoofdprijs: een cheque t.w.v. €10.000,- voor een auto naar keuze!

Lees meer »

Steun het Prinses Maxima Centrum en koop de kerstballen van Bas Smit!

Carwash Westland steunde het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie door 1.500 kerstballen van “Bal Smit” te kopen.

De 1500 gekochte kerstballen werden op dinsdag 17 december hoogst persoonlijk door Bas Smit en Nicolette van Dam bij Carwash Westland geleverd. De opbrengst á € 5625,- werd volledig gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.
Om nog eens extra geld op te halen voor de zieke kinderen proberen wij de kerstballen aan u door te verkopen, waarna deze opbrengst ook weer volledig zal worden gedoneerd aan dit geweldige goede doel!

Lees meer »

Ontvang €50,- korting op een opleiding naar keuze bij DON Opleidingen

Kiest u in de maand mei voor wasprogramma 1, dan ontvangt u een voucher ter waarde van € 50,- van DON Opleidingen. Deze voucher geeft korting op een opleiding naar keuze

Lees meer »

Stichting Band op Spanning op bezoek bij Carwash Westland

Band op Spanning!?

Medewerkers van ‘Band op Spanning’ komen namens BOVAG op 14 december a.s. naar Carwash Westland. Met behulp van professionele mobiele apparatuur wordt de bandenspanning van de auto’s gecontroleerd en worden de banden zo nodig opgepompt.

Lees meer »

Vacature: fulltime carwash medewerker

Wij zoeken per direct een nieuwe fulltime collega! Ben jij op zoek naar een uitdagende fulltime baan?

Lees meer »

Met slecht weer en gladheid eerst de auto wassen voordat je de weg op gaat

Misschien denk je er niet als eerste aan, maar het is beter je auto eerst te wassen voordat je met slecht weer en gladheid de weg op gaat. 

Lees meer »

De hoofdprijs van de actie Winterwasweken 2017 van BOVAG is bij ons gevallen!

Patrick van Nieuwkerk uit Naaldwijk is de winnaar van de landelijke BOVAG actie "WinterWasWeken". Na een autowasbeurt bij Carwash Westland in Naaldwijk won hij de hoofdprijs, een waardecheque van maar liefst 10.000 euro voor een auto naar keuze!

Lees meer »

Jubileumkrant Carwash Westland

In samenwerking met Het Hele Westland hebben wij ter ere van ons jubileum een prachtige krant uitgebracht. 

Lees meer »

Contactloos betalen

Contactloos betalen is mogelijk bij alle apparaten in ons bedrijf. Door simpelweg de bank- of waspas voor de automaat te houden is het wisselen van kleingeld niet meer nodig. Wij zijn één van de eerste wasstraten in Nederland met dit totaalsysteem. De waspas opwaarderen gaat ook erg makkelijk via de kassa of via de website.

Lees meer »

Carwash Westland viert haar 10e verjaardag met 25% bonus!

De wasstraat viert op 1 juni haar tweede lustrum. “Een moment om bij stil te staan en te vieren met onze klanten die dit natuurlijk mogelijk maken”. Aldus Nick van der Ende, directeur van Carwash Westland. “De hele maand juni staat in het teken van het jubileum met verschillende acties en natuurlijk is de wasstraat feestelijk versierd.”  

Lees meer »

Carwash Westland bestaat 10 jaar en trakteert!!

Carwash Westland viert haar 10e verjaardag met 25% bonus! 

De hele maand juni staat in het teken van het jubileum met verschillende acties en natuurlijk is de wasstraat feestelijk versierd.

Waspas opwaarderen

Lees meer »

Pagina nummers