Ga direct naar de inhoud.

Gratis Carwash Westland kortingsvoucher bij Jumbo Koornneef Naaldwijk, Kwintsheul en Wateringen.

Van maandag 4 t/m 17 oktober ontvangt u bij besteding van minimaal €25,00 aan boodschappen bij Jumbo Koornneef Naaldwijk, Kwintsheul of Wateringen, een Carwash Westland kortingsvoucher ter waarde van €7,00. Deze voucher is geldig t/m 31 oktober 2021 bij Carwash Westland te Naaldwijk, bij wasprogramma 1. De vouchers worden uitgegeven van maandag 4 oktober tot en met zondag 17 oktober 2021.

Is uw auto toe aan een wasbeurt? U bent van harte welkom bij Carwash Westland! Met wasprogramma 1 kunt u uw auto zeer grondig reinigen. Het is het meest uitgebreide wasprogramma en bestaat uit: polish lakbescherming, lava intensief, velgen intensief, bodemreiniging, glanswax, wassen en drogen. Na de wasbeurt kunt u gratis uw auto stofzuigen in een droge en beschutte omgeving. Met de speciale autocosmetica, verkrijgbaar in de stofzuighal, maakt u ook nog eens de auto van binnen helemaal schoon. Hierna is uw auto weer als nieuw!

De reguliere prijs voor dit uitgebreide wasprogramma is €17,00. Bij inlevering van de voucher betaalt u slechts €10,00!

Voor slechts €2,- kunt u PANTSER toevoegen. PANTSER is een extra laag die vuil- en waterafstotend is en zorgt voor beter zicht tijdens de regen.

Carwash Westland is gevestigd aan de Energiestraat 1 in Naaldwijk en is dé wasstraat van de regio met een capaciteit van 120 auto’s per uur. Grijp deze kans en maak ook voordelig kennis met deze unieke wasstraat!

Win €50,- wastegoed of een verse sushi partyschaal van Jumbo Koornneef
Ook online organiseren we een leuke acties waarmee wastegoed en een verse sushi partyschaal t.w.v. €35,- te winnen valt. Volg Carwash Westland (@carwashwestland) en Jumbo Koornneef (@jumbokoornneef) op Facebook om aan deze actie mee te doen.

« terug