Ga direct naar de inhoud.

StofzuigpleinStofzuigen

Stofzuigen een vervelend klusje? Niet bij Carwash Westland. Met onze superkrachtige stofzuigers is uw auto weer snel stofvrij. Met de smalle stofzuigmonden kunt u bovendien overal goed bij. 

 


Dashboard luchtspuitjes

Op het stofzuigplein zijn op 1 juni 2021 dashboard luchtspuitjes geplaatst. Met deze luchtpistooltjes kunt u met luchtdruk ook de kleinste kiertjes en gaatjes in uw dashboard schoonspuiten. Als u daarna uw auto stofzuigt is uw auto weer stofvrij. De spuitjes zijn gratis te gebruiken.


Mattenwasser

U kunt uw automatten volledig geautomatiseerd wassen in onze mattenwasser. Betaal met uw was- of bankpas via contactloos betalen of werp muntgeld in. U heeft ruim de tijd om 4 matten te wassen. Hulp nodig? Bekijk de instructie op het apparaat of vraag onze medewerkers, zij helpen u graag.

Bekijk onze instructievideo hier


Geurautomaat

Met ons autoparfum ruikt uw auto heerlijk. Verkrijgbaar in de geuren:

 1. New Car
 2. Blue Ocean
 3. Spring

Gebruik de spray om uw matten in te spuiten en uw kofferbak.
Voor slechts € 0,50 ruikt uw auto weer heerlijk.

U kunt betalen met uw bank- of waspas via contactloosbetalen of munten inwerpen. Een uitgebreide instructie vindt u op de geurautomaat, nog vragen? Onze medewerkers helpen u graag!

Bekijk onze instructievideo hier


Luchtpomp

De juiste bandenspanning is belangrijk voor uw veiligheid en voor zuinig brandstofgebruik. Na het wassen is het een mooi moment om dit te controleren. Bekijk op het bord, of de sticker in uw auto, welke spanning goed is voor uw banden. Komt u er niet uit, vraag één van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

U gebruikt de luchtpomp al vanaf € 0,50 en u kunt betalen via uw bank- of waspas met contactloos betalen of werp muntgeld in.

 

Bekijk onze instructievideo hier


Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Wie heeft de mooist gewassen auto van het land? 

Als u de wasstraat uit komt rijden ziet u aan de linkerkant een spiegel. Hierin kunt u uw net gewassen auto bewonderen in een vrolijk landschap. Niks mooier dan een schone auto toch?! Kom langs en laat u verrassen!


RIWAX autocosmetica

In onze automaten vindt u alles wat u nodig heeft voor schone auto.

 1. Cockpitdoekjes voor hoogglans
 2. Droogdoekjes om het laatste vocht weg te nemen
 3. Glasdoekjes reinigen snel en streeploos.  
 4. Lederreiniger reinigt effectief alle glad- en ruwleder soorten
 5. Cabinereiniger als zeer krachtige en veilige multireiniger
 6. Insectenreiniger voor verwijderen van o.a. insectresten, olie en vet
 7. Geurhangers in Vanille en New Car
 8. Seizoensproducten

U kunt betalen met uw bank- of waspas via contactloos betalen of munten inwerpen.

Bekijk de instructievideo van de doekautomaat hier


Snacks & Drinks

Ook voor de lekkere trek bieden we een ruim assortiment van snacks en gekoelde drankjes aan via onze automaten. Heeft u trek in koffie of thee? Vraag er naar bij onze medewerkers.

U kunt betalen met uw was- of bankpas of werp munten in. De waspas is de voordeligste optie want bij opwaarden vanaf € 50,- ontvangt u altijd een bonus. 

Waspas aanvragen


Let op!

Let op: onze stofzuigers zijn superkrachtig, verwijder waardevolle voorwerpen dus vooraf.
Weggezogen spullen kunnen wij helaas niet terughalen. 


“Ik zorg graag goed voor mijn oldtimer. Nadeel van deze kleur is dat ik er alles op zie. Maar dan ga ik even door de wasstraat en hij is weer schoon. Ook al is het een oldtimer en een cabrio wassen in de wasstraat gaat gewoon goed.”

Eric, ‘s-Gravenzande

Ons ervaren team helpt u graag