Ga direct naar de inhoud.

De hoofdprijs van de actie Winterwasweken 2017 van BOVAG is bij ons gevallen!

Carwash Westland reikt hoofdprijs WinterWasWeken uit

Patrick van Nieuwkerk uit Naaldwijk is de winnaar van de landelijke BOVAG actie "WinterWasWeken". Na een autowasbeurt bij Carwash Westland in Naaldwijk won hij de hoofdprijs, een waardecheque van maar liefst 10.000 euro voor een auto naar keuze!

Nick van der Ende, bedrijfsleider van Carwash Westland: “Geweldig dat de hoofdprijs bij ons is gevallen. We hebben veel aandacht gegeven aan deze actie, des te leuker dat wij als Carwash Westland de hoofdprijs mogen uitreiken aan Patrick van Nieuwkerk”. Nieuwkerk was blij verrast na het telefoontje over het winnen van de hoofdprijs. Hij was voor de eerste keer bij Carwash Westland en had net 6 maanden terug zijn eerste auto gekocht.  

Iedereen die in januari z’n auto heeft gewassen bij Carwash Westland in Naaldwijk ontving in het kader van de BOVAG WinterWasWeken bij elk bezoek een kanskaart. Die kaart gaf de ontvanger sowieso recht op een gratis abonnement op een krant naar keuze, maar daarnaast maakte elke klant ook kans op een auto ter waarde van 10.000 euro en een van de vier wintersportcheques. 

Ook in de winter wassen
Nick van der Ende van Carwash Westland legt uit waarom het van groot belang is om juist nu de auto regelmatig te wassen: “In de winter zijn de wegen bezaaid met troep. Sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheid kunnen de lak en de velgen aantasten, maar hechten zich ook in de wielkasten en aan de onderkant van de auto. Daar heeft de auto vanzelfsprekend onder te lijden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functioneren. Bedenk daarbij dat veel moderne auto’s allerlei systemen aan boord hebben die gebruik maken van camera’s, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige wasbeurt is zeker geen overbodige luxe.”

« terug