Ga direct naar de inhoud.

Carwash Horrorland 28 & 29 oktober!

De Ultieme Halloween Auto-Waservaring bij Carwash Westland! 

Stap binnen in een wereld waar de duisternis heerst en de adrenaline stroomt! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol griezelige verrassingen. Ben je er klaar voor om je auto te laten wassen te midden van spoken, geesten en monsters? Dan ben je bij Carwash Westland aan het juiste adres! 

Op zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober transformeren we Carwash Westland in de meest angstaanjagende autowaservaring die je ooit hebt meegemaakt! Maar dat is uiteraard niet alles... Tijdens dit angstaanjagende weekend bieden we griezelig hoge kortingen aan. De details blijven nog even in het duister gehuld, dus kom langs om te ontdekken welke geheimzinnige deal we voor je hebben.

Data en Tijden:

  • Zaterdag 28 oktober: Zijn we extra lang geopend!!! De horrorwasstraat zal van 08:00 tot 20:00 uur, geopend zijn! (de wasboxen sluiten wel om 18:00 uur). De griezels zullen deze dag van 12:00 tot 20:00 iedereen het stuipen op het lijf jagen. 
  • Zondag 29 oktober: Zijn we geopend volgens onze gebruikelijke openingstijden (10:00 tot 18:00 uur), en nemen de griezels het van 10:00 tot 16:00 uur compleet over!

    Durf jij het aan om je auto te laten wassen te midden van onze Halloween-horrorshow? Betreed Carwash Horroland en laat je meeslepen door de duistere magie van de nacht. Deel je angst met ons en vier Halloween zoals nooit tevoren! 

Let op! Deze angstaanjagende wasstraat kan als schokkend worden ervaren tijdens de aanwezigheid van de griezels. Om ervoor te zorgen dat iedereen van de ervaring kan genieten, raden wij aan dat kinderen onder de 12 jaar de auto wassen op de tijden waarop de griezels niet aanwezig zullen zijn.

« terug