Ga direct naar de inhoud.

Actie JUMBO Foodmarket Koornneef Westland

Gratis Carwash Westland kortingsvoucher bij Jumbo Foodmarket Koornneef Westland, Kwintsheul en Wateringen

Gratis Carwash Westland kortingsvoucher bij Jumbo Foodmarket Koornneef Westland

Vanaf maandag 4 september ontvangt u bij besteding van minimaal €25,00 aan boodschappen bij Jumbo Foodmarket Koornneef Westland, Kwintsheul en wateringen een Carwash Westland kortingsvoucher ter waarde van €5,00. Deze voucher is geldig t/m 31 oktober 2023 bij Carwash Westland te Naaldwijk, bij wasprogramma 1. De vouchers worden uitgegeven van maandag 4 september tot en met zondag 24 september 2023.

Is uw auto toe aan een wasbeurt? U bent van harte welkom bij Carwash Westland! Met wasprogramma 1 kunt u uw auto zeer grondig reinigen. Het is het meest uitgebreide wasprogramma en bestaat uit: polish lakbescherming, lava intensief, velgen intensief, bodemreiniging, glanswax, wassen en drogen. Na de wasbeurt kunt u gratis uw auto stofzuigen in een droge en beschutte omgeving. Met de speciale autocosmetica, verkrijgbaar in de stofzuighal, maakt u ook nog eens de auto van binnen helemaal schoon. Hierna is uw auto weer als nieuw!

De reguliere prijs voor dit uitgebreide wasprogramma is €19,50. Bij inlevering van de voucher betaalt u slechts €14,50!

Voor slechts € 2,50 kunt u PANTSER toevoegen aan uw wasprogramma. PANTSER is een extra laag die vuil- en waterafstotend is en zorgt voor beter zicht tijdens de regen.

Carwash Westland is gevestigd aan de Energiestraat 1 in Naaldwijk en is dé wasstraat van de regio met een capaciteit van 120 auto’s per uur. Grijp deze kans en maak ook voordelig kennis met deze unieke wasstraat!

« terug