Ga direct naar de inhoud.

Steun het Prinses Maxima Centrum en koop de kerstballen van Bas Smit!

Carwash Westland steunde het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie door 1.500 kerstballen van “Bal Smit” te kopen.

De 1.500 gekochte kerstballen werden op dinsdag 17 december hoogst persoonlijk door Bas Smit en Nicolette van Dam bij Carwash Westland geleverd. De opbrengst á € 5625,- werd volledig gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.
Om nog eens extra geld op te halen voor de zieke kinderen proberen wij de kerstballen aan u door te verkopen, waarna deze opbrengst ook weer volledig zal worden gedoneerd aan dit geweldige goede doel!

In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met een optimale kwaliteit van leven. Alle aandacht, donaties, bedankjes, warmte en inzet zorgen ervoor dat het Prinses Máxima Centrum weer voorzieningen kan realiseren. Deze voorzieningen zijn van cruciaal belang voor het welzijn van het kind en het gezin tijdens het langdurige proces van behandelingen en opnames én de herstelperiode daarna.

Van 18 december t/m 23 december 2019 verkopen wij bij de kassa van Carwash Westland de kerstballen van Bas Smit, de man van Nicolette van Dam. Alle opbrengsten van dit initiatief zijn voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderen die lijden aan de verschrikkelijke ziekte ‘’kanker’’. Deze kerst gaan we er met zijn allen voor zorgen dat de kinderen in het Prinses Máxima Centrum weer een onvergetelijk avontuur gaan beleven!

Elke kerstbal heeft een mooie bedrukking van het meest bekende social media hoofd van Nederland. Hoe leuk is het dat je deze kerst de ballen van Bas Smit in je boom kan hangen!

Koop aan de kassa van de wasstraat voor € 15,- een doos van vier ‘Bal Smit’ kerstballen. Dit bedrag wordt volledig gedoneerd en hiermee steunt u ook het Prinses Máxima Centrum!

#balsmit

« terug