Ga direct naar de inhoud.

Nieuwe wasprogramma’s en apparaten

Begin 2016 werden presenteerden wij nieuwe wasprogramma’s en apparaten zoals de LAVA Intensief, Velgen intensief, mattenwasser, geurautomaten en bandenpomp. Ook kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi. Carwash Westland is continu bezig met het onderhoud van alle machines, zodat wij een optimaal wasresultaat kunnen garanderen.

De wasstraat maakt gebruik van de allernieuwste wastechniek, waardoor alle auto’s lakveilig, maar grondig worden gereinigd! De verschillende wasprogramma’s bieden voor ieder wat wils.  De zelfwasboxen voor de liefhebber die graag zelf de handen uit de mouwen steekt, zijn ook erg populair.

Vele, luxe extra’s

We hebben vele extra's zoals het aanbod in autocosmetica en de aanwezigheid van een luchtautomaat. Uniek is ook het gratis gebruik van de krachtige stofzuigers op het stofzuigplein. Doordat deze zich bevinden in een grote overdekte hal, staat u altijd beschermt tegen regen, wind en kou!

Maar dat is niet het enige, wist u dat:

  1. Carwash Westland in de jubileummaand zomer ruitenvloeistof verkoopt voor € 4,50? (er kan ook met de waspas betaald worden).
  2. Wanneer u last heeft van insecten op uw auto, Carwash Westland speciale insectenspray verkoopt op het stofzuigplein?
  3. Dat Carwash Westland op het stofzuigplein reinigingsdoekjes voor de cockpit en het glas aan de binnenkant van uw auto verkoopt?
  4. Dat wanneer u zin heeft in een kopje koffie, het Carwash personeel deze graag voor u inschenkt?
  5. Dat de wasstraat ook snacks en koude dranken verkoopt?

 

« terug