Ga direct naar de inhoud.

Wasprogramma's

Wasprogramma’s

In de meer dan 50 meter lange wasstraat krijgt uw auto een grondige reinigingsbeurt met textielborstels.
U kunt kiezen uit 4 wasprogramma’s. Bij elk programma wordt uw auto stralend schoon en kunt u gratis stofzuigen.


Aandacht voor u en uw auto

Onze medewerkers adviseren u graag over het beste wasprogramma en hebben aandacht voor uw auto & de inzittenden. Voor de kids een lolly en als het nodig is extra hulp voor de bestuurder. 


Polish lakbescherming

Door de polish lakbescherming wordt uw auto beschermd tegen vuil. Nog langer genieten van een schone auto! U ontvangt de polish lakbescherming bij programma 1. 


Glanswax

Na een behandeling met glanswax glimt uw auto als nooit tevoren. Wist u dat u deze glans kunt bewonderen in onze spiegel? Deze vindt u als u de wasstraat uitrijdt aan de linkerkant. Glanswax ontvangt u bij programma 1, 2 en 3.


LAVA intensief

Met een rode schuimlaag wordt het wassen een waar waspektakel, dit zorgt voor een nog intensievere reiniging. Voor auto's die onder vogelpoep, insecten of vet zitten is dit hét ideale wasprogramma. LAVA Intensief ontvangt u bij programma 1 en 2.


Velgen Intensief

Remstof is lastig te verwijderen van de velgen. Met deze speciale reiniger worden zelfs de lastigste hoekjes meegenomen. De machine pakt de velgen op vier verschillende hoogtes aan waardoor de velgen schoner worden. Velgen Intensief ontvang u bij programma 1, 2 en 3.


Capaciteit en toegang

Met een meer dan 50 meter lange wasstraat behoort Carwash Westland tot de grootste van Nederland. Met een capaciteit van ruim 120 auto´s per uur betekent dit geen lange wachttijden meer.

Auto's van maximaal 2 meter breed en 2.05 meter hoog hebben toegang tot de wasstraat. De maximale bandbreedte is 315 mm.


De mattenwasser gebruik ik regelmatig, het is de finishing touch voor mijn schone auto en lekker makkelijk!

Kees van Rijn, 's Gravenzande

Ons ervaren team helpt u graag