Ga direct naar de inhoud.

Gratis Carwash Westland kortingsvoucher bij Jumbo Koornneef

Gratis Carwash Westland kortingsvoucher bij besteding van €20,00 bij Jumbo Koornneef Naaldwijk, Kwintsheul en Wateringen.  

Van maandag 29 oktober tot en met zondag 11 november ontvangt u bij besteding vanaf
€20,00 aan boodschappen bij Jumbo Koornneef Naaldwijk, Kwintsheul of Wateringen een Carwash Westland kortingsvoucher ter waarde van €6,00. Deze bon is geldig t/m 9 december a.s. bij Carwash Westland te Naaldwijk bij wasprogramma 1.

Is uw auto toe aan een wasbeurt? U bent van harte welkom bij ons. Met wasprogramma 1 kunt u uw auto zeer grondig reinigen. Het is ons meest uitgebreide wasprogramma en bestaat uit: polish lakbescherming, lava intensief, velgen intensief, bodemreiniging, glanswax, wassen en drogen.
Na de wasbeurt kunt u gratis uw auto stofzuigen in de droge en beschutte omgeving. En met de speciale autocosmetica, verkrijgbaar in de stofzuighal, maakt u de auto ook van binnen helemaal schoon. Hierna is uw auto weer als nieuw!   

De reguliere prijs voor dit uitgebreide wasprogramma is €16,00. Tegen inlevering van de voucher betaalt u slechts €10,00!

Voor slechts €2,- kunt u PANTSER toevoegen. PANTSER is een extra laag die vuil- en waterafstotend is en zorgt voor beter zicht. 

Win 2 x €50,- wastegoed
Ook online organiseren we een leuke actie waarmee €100,- wastegoed te winnen valt. Volg Carwash Westland (@carwashwestland) en Jumbo Koornneef (@jumbokoornneef) op Facebook om aan deze actie mee te doen.

« terug